Tani mund të zoom-osh deri në Hënë

Tani mund të zoom-osh deri në Hënë


//

Një video e filmuar nga aparati Nikon Coolpix P900 zoomi it ë cilës kap lëvizjen e hënës po bëhet e famshme në të gjithë rrjetet sociale. Gjermani Lothar Lenz perdori zoomin e këtij aparati deri ne 83x për të filmuar pamjen magjepsëse. Ky aparat kushton vetëm 600 dollarë dhe ka të njëjtën fushëpamje sa një aparat me lente 2000mm. Mesa duket, ajo çfarë aparati kaq në këtë rast, është rrotullimi i Tokës. E kush nuk do të donte ta kishte diçka të tillë?

Kur modernia bashkohet me stilin retro
Sa më shumë lidhesh online aq më shumë humbet nga ajo që të rrethon

+ There are no comments

Add yours