Si te zgjasni jetegjatesine e baterise se Samsung Galaxy S6

Si te zgjasni jetegjatesine e baterise se Samsung Galaxy S6


//

Bateria e Samsung S6

Samsung Galaxy S6 vjen me nje bateri te integruar prej 2550 mha. Kjo bateri eshte e madhe por serisht perdoruesit vazhdojne te kene probleme  me te (shiko përshtypjet e përdoruesëve këtu).

Për fat të mirë Samsung me këtë model ka vendosur opsionin e super kursimit të baterisë. Ky opsion ju mundëson të mbani opsionet bazike për një kohë të gjatë. Opsioni gjendet në menunë kryesore, Samsung e këshillon kur bateria shkon 5%

Si të përmirësoni memorien e samsung galaxy s6

Memoria e galaxy S6 Për arsye të paqarta Samsung vendosi që Memoria e Galaxy S6 të mos ketë mundësi të shtohet me karta memorjesh. Kjo bën që kur të zgjidhni një prej modelet 32, 64, apo 128 Gb ta mendoni mirë sepse ajo do jetë e gjitha. Kjo ka bërë..

0 comments

Sot duam tju japim zgjidhje ketyre problemeve me disa keshilla te dedikuara per baterine e Samsung S6.

Se pari gjeni kush e harxhon me shume baterine?

Rbateria e samsung S6ekomandimi i parë që kemi për probleme me baterine është të kontrolloni kush e konsumon ate me shume. Galaxy S6 vjen me nje numer te madh risish dhe karakteristikash inteligjente qe e bejne jeten me te lehte por njekohesisht edhe e konsumojne me shpesh baterine. Keshtu duhet te sakrifikoni disa per te patur jetegjatesi më të madhe.

Per te pare se kush shkarkon me shume baterine hyni tek settings dhe menuja battery e cila do t’ju tregoje me detaje se kush po ia u konsumon baterine me shume.

Mendoni se nje program harxhon me shume se sa duhet? Fshijeni nga sistemi dhe riinstalojeni ate. Nese serish vazhdon atehere duhet te zgjidhni nese do e mbani apo jo.

Nuk e gjeni dot se cili program ju harxhon serish? Mund ta vendosni ne “Safe Mode” e cila do t’i fike automatikisht programet e rendesise se dyte.

Ristartoje galaxy S6

Nese shikoni probleme te cuditshme me baterine e telefonit, apo dalloni qe nxehet eshte e keshillueshme ti beni nje restart sistemit. Ka shume mundesi qe ta ktheje ne normalitet nje veprim i tille.

“Disable” programe te panevojshme

Nese aplikacionet nuk kane probleme dhe ristarti nuk funksionon atehere eshte e nevojshme te perzgjidhni aplikacionet qe do te perdorni. Siç edhe ju e dini ky telefon vjen me shume parametra te rinj dhe me shume programe te reja. Por jo te gjitha sherbejne per ju prandaj eshte e keshillueshme qe te perzgjidhni se cilat do i mbani dhe cilat jo për të zgjatur jetën e batise se samsung S6.

 Ne ju keshillojme te fikni WiFi kur nuk ju duhet, te fikni Bluetooth kur nuk ju duhet, NFC gjithashtu, GPS gjithashtu dhe cellular data kur nuk ju duhet. Eshte nje faktor qe eshte provuar shume shpesh me telefonat smart, kur te gjitha programet jane aktive ato forcojne se tepermi baterine per te punuar dhe kjo e ul performancen e saj ndjeshem.

bateria e samsung S6

Filloni te perdorni nje wallpaper te zi

Efektet e wallpaper jane gjithmone aktive dhe gjithmone perdorin baterine. Nje levizje e zgjuar per baterine eshte ti mbani keto efekte off dhe te perdorni nje wallpaper te zi.

Factory reset

Nese shikoni qe serish asnje nga ndryshimet e meposhtme nuk ka efekt por bateria vazhdon te harxhohet ne nivele shqetesuese atehere duhet te beni nje “factory reset”.

Blini nje bateri portative shtese.

Nese serish ju jeni nje perdorues i vazhdueshem i telefonit gjithmone eshte e keshillueshme te blini nje bateri portative te cilen e mbani me vete gjithmone. Këto bateri janë praktike dhe do ju sherbeje gjate gjithe kesaj kohe. Të tilla bateri gjenden kudo në tregun Shqiptar dhe variojnë nga 1000 Lekë deri 5000 Lekë. Shikoni këtu këshilla si të zgjidhni një bateri portative.

Keshilla karikimi baterie

Kujdes bateria e telefonit demtohet shpejt nese karikohet shume shpesh. Duhet qe te jete drejt fundit perpara se ta vini ne karikim dhe duhet ta hiqni kur te jete plot. Ciklet e tilla ndihmoje jetegjatesine e baterise.

Samsung Galaxy S6 apo iPhone 6

Samsung Galaxy S6 apo iPhone 6

Samsung Galaxy S6 apo iPhone 6 Prej disa vitesh këto janë dy telefonat më të përdorur në treg. Në Shqipëri gjithsesi këto vazhdojnë të kenë edhe shitjet më të mëdha. Prandaj ne duam të rikthejmë në vëmendje dhe të krahasojmë kush ësht më i miri. Samsung Galaxy S6 apo iPhone..

0 comments

Sugjerim për përdoruesit e  S6- gjeni këtu kasa për SAMSUNG S6 me një klikim pa patur nevojë për kartë krediti 

kasa telefoni samsung s6

 

 

Çfarë do impresiononte një Ujor ? Ide për dhurata sipas karakteristikave të shenjës
Kohë e limituar për të gjetur dhuratat? Porosite online dhe Dyqan Taxi ta sjell aty ku je ti

+ There are no comments

Add yours