Një biletë për pushime në HËNË (VIDEO)

Një biletë për pushime në HËNË (VIDEO)


//

Listës së vëndeve që dëshironi të vizitoni për pushimet tuaja, shtojini edhe Hënën. Kompania Space Adventures po planifikon që të realizojë udhëtime turistike në hënë brenda vitit 2020.

Ky udhëtim mund të zgjasë 17 ditë. Çmimi i biletës është 150 milionë dollarë vajtje-ardhje.

Shoqëritë të cilat synojnë këtë udhëtim, janë ruse dhe sqarojnë se për këtë do të përdorin një kapsulë e modifikuar hapësinore Soyuz.
Vladimir Solntsev, presidenti i një prej kompanive tha sepër momentin janë në një fazë projektimi dhe se po shqyrtohen kandidatët që do të zgjidhen. Pasi numri i vendeve është i limituar, vetëm 8.

Duket se shumë shpejt, hapësirën do ta vizitojnë edhe njerëzit e thjeshtë. Kjo falë zhvillimit të turizmit lunar.

 

Së shpejti një makinë elektrike nga Volkswagen që karikohet për 15 minuta
Parqet e qytetit, 30 më të mrekullueshmit në botë

+ There are no comments

Add yours