Pse dua të vizitoj Kinën

Pse dua të vizitoj Kinën


//

Kina është një prej destinacioneve që ëndërroj të shkoj. Jo vetëm nga kultura e ndryshme me tonën dhe nga zhvillimi ekonomik që ka pësuar këto kohët e fundit por edhe nga bukuritë natyrore. 

Kina është një nga shtetet me sipërfaqe më të madhe në planet dhe ekzaktësisht ajo zë 9.6 Milion km katror nga vetëm 28.7 km katror që ka Shqipëria. Sigurisht që me këtë hapesirë fotot e vendeve të bukura nga Kina janë pa fund por unë kam zgjedhur disa më të pëlqyerat. 

1. Malet ylber

 

2. Murri i madh Kinez

 

 

3. Taraca e orizit Longsheng 

 

 

4. Ujëvarat Yinlianzhuitan

5. Liqeni i parajsës

6. Malet në flakë

7. Pesë gishtat e Huangshizhai

8. Leshan Giand Budha 

9. Lumi i verdhë

10. Lugina Huanglong , Sichuan

11. Ujëvara Hukou

Ja se cfare hapsire mund te merrni me qera rreth 1500$ ne vende te ndryshme te botes
22 kufij ndërkombëtarë nëpër Botë

+ There are no comments

Add yours