Projektori i biçikletës mund tju shpëtojë jetën

Projektori i biçikletës mund tju shpëtojë jetën


//

Një pajisje e montueshme në biçikletë e cila projekton sinjale në shpinën e çiklistit mund të jetë fillimi i një epoke të re tek udhëtarët. E konceptuar nga dizajneri Elnur Babayev (Azerbaxhan), pajisja e quajtur Cyclee do të projektojë imazhe të ndryshme të ndriçuara në varësi të veprimeve të çiklistit. Imazhet mund të modifikohen nga ju nëpërmjet smartphonit dhe të transferohen tek projektori i cili do ti stampojë ato në kurrizin tuaj. Aksidentet me biçikletë janë 26 deri 48 herë më të larta dhe shpesh është faji i çiklistëve. Shtetet që kanë investuar më shumë në infrastrukturën e çiklizmit, edhe pse kanë më shumë çiklistë, kanë numrin më të vogël të vdekjeve të tyre.

Kamioni i Samsung ju shfaq udhëtarëve rrugën që kanë përpara
Kur modernia bashkohet me stilin retro

+ There are no comments

Add yours