Prindër që përshkruajnë prindërimin në vetëm një postim

Prindër që përshkruajnë prindërimin në vetëm një postim


//

Prindërimi nuk është vetëm foto dhe kohë e bukur e kaluar me fëmijët; ka akoma me shumë ndërrim pelenash, ulëritje dhe stress. Prinderit në rrjete sociale kanë përcjellë prindërimin e vërtetë duke ndarë postimet e tyre. Përvoja e gjithë secilit është e ndryshme, por këto postime me vetëm një rresht janë pasuar nga komente qesharake. Jeni të lire të komentoni dhe ju për prinderimin sipas jush!

Foto e arkitekturave si të dala nga përrallat në Norvegji
Mbetjet e trishta të programit Sovietik të anijes kozmike

+ There are no comments

Add yours