Po kërkon një televizor Smart dhe ekonomik?

Po kërkon një televizor Smart dhe ekonomik?


//

Një televizor Smart e bën të lehtë transmetimin e filmave dhe shfaqjeve, madje modelet më të reja ofrojnë kontroll, zë dhe integrim të zgjuar në shtëpi.

Pothuajse çdo televizor në treg e quan veten të zgjuar. Por çfarë është një TV i zgjuar (Smart TV) ?

Në faqen më të madhe të shitje online në Shquipëri Aladini.al gjeni gamën më të gjerë të televizorëve smart dhe jo smart.

Duke qenë se bota e sotme pret diçka pak më të zgjuar, modelet e televizorëve të zgjuar janë shtuar shumë së fundmi, si telefonat inteligjentë dhe pajisjet e mençura shtëpiake, ofrojnë lidhje interneti dhe mbështetje për një sërë aplikacionesh.

Kjo hap një botë me mundësi të reja argëtuese, nga transmetimi i videove në Netflix dhe Hulu te lojrat, kontrollimi i mediave sociale dhe kontrollimi i një shtëpie të tërë plot me aksesore të lidhur, duke përfshirë pajisjet që punojnë me Alexa dhe produkte të pajtueshëm me Google.

A mund të zëvëndësojë një Smart TV një PC?

Përgjigja e thjeshtë është po. Ndërsa TV të zgjuar marrin më shumë role që dikur ishin ekskluzive për kompjuterë dhe smartphone, ekziston rreziku i varjes apo edhe i përplasjes. Ashtu si telefonat janë bërë kompjuterë, gjithashtu dhe një TV Smart mund të zëvëndësojë një PC.

Kliko ketu

TV Smart gjithashtu po fitojnë karakteristika më të integruara në përdorimin e pajisjeve të shtëpisë. Shumë TV janë të pajtueshëm me pajisjet e tjera të lidhura në shtëpi, duke përfshirë dritat, bravat e dyerve dhe sensorë të tjerë, dhe disa TV madje përfshijnë një faqe të dedikuar për kontrollin e të gjitha pajisjeve në shtëpinë tuaj të lidhur.

Smart Things i Samsung – i cili futet në TV Smart Samsung – është i preferuari ynë aktual, por ofertat e ngjashme janë në dispozicion në TV inteligjentë LG dhe Sony.

Si të blesh të gjitha elektroshtëpiaket vetëm me një klik…Provoje tani
Sekretet e një lëkure të tonifikuar

+ There are no comments

Add yours