Personat me shenjën e Binjakëve mund t’i surprizoni me këto dhurata

Personat me shenjën e Binjakëve mund t’i surprizoni me këto dhurata


//

Binjakët janë shenja e tretë në rradhën e shenjave zodiakale, periudha e së cilës fillon më 20 Maj dhe përfundon më 20 Qershor. Më poshtë po ju prezantojme disa nga karakteristikat më kryesore të personave të kësaj shenje . Si edhe sugjerimet nga Ide Dhuratash se si mund t’i surprizoni ata.

-Binjakët janë gjithmonë të shoqërueshem, të komunikueshëm dhe gati për argëtime.

Sugjerim për dhuratë: Një vlerësim që ngelet gjithmonë : Kartolina e drurit e personalizuar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Janë kuriozë dhe kanë ndjenjën se nuk do të ketë kohë të mjaftueshme për të provuar gjithçka.

-Janë komunikues të shkëlqyer dhe intelektualë.

-Ju pëlqejnë udhëtimet, kështu që edhe kujtimet e ruajtura nga to duhet të jenë në mënyrë të veçantë

Sugjerim nga Ide Dhuratash: 4 mini tablo me foto ose shprehje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Binjakët përpiqen gjithmonë të shmangin konfliktet dhe largohen para se situata të përkeqësohet në raste konflikti.

-Janë miq shumë besnikë dhe aleatë shumë të mirë. Të mbështesin dhe të japin kurajo gjithmonë.  Pëlqejnë bisedat me miqtë

Sugjerim: Set për ta shoqëruar bisedën me çaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Janë gjithmonë plot ide, duke menduar dhe analizuar çdo gjë. Janë gjithmonë në kërkim për sa më shume informacion dhe dije.

Sugjerim: Një bllok shënimesh i personalizuar, për çdo ide apo pyetje që kanë herë pas here. Mund të shënoni për ta edhe një shprehje motivuese në bllok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ose një set me stilolapsa të personalizuar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Duan të jenë të pavarur dhe nuk e kanë qejf kontrollin

-Janë të vëmendshëm dhe në kërkim të njohurive të reja gjithmonë.

-Duan të jenë të organizuar dhe gjithmonë të ruajnë kontaktet me njerëzit.

Sugjerim: Mbajtëse kartash e personalizuar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Janë flirtues

-Nuk i pëlqejnë njerëzit që vetëm kritikojnë dhe ankohen. Tregojnë gjithmonë atë që mendojnë për ty.

-Binjakët ndonjëherë mund të jenë pak të çuditshëm. Dhe gjithashtu janë gjithmonë në lëvizje.

-I pëlqejnë aventurat. Celulari është një nga gjërat më të dashura për ta.

Sugjerim: Bateri e jashtme për ta përdorur telefonin në çdo moment pa u shqetësuar për baterinë, edhe kur bëjnë udhëtime.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karakteristika të shenjës:

Elementi: Ajri

Simboli: Binjakët

Ngjyrat: Jeshile, e verdha

Dita e javës: e mërkura

Planeti: Mërkuri

Shenjat me të cilat shkon: Shigjetari, Ujori

Numrat e fatit: 5 ,7, 14, 23

Pikat e forta: xhentil, të sjellshëm, kuriozë, aftësi që të mësojnë shpejt, magjepsës, origjinalë, original, të shkathët, të zgjuar

Pikat e dobëta: nervozë, të pavendosur, gjykues, shpesh të hutuar

Çfarë pëlqejnë: muzikën, librat, revistat, bisedat me njerëz, udhëtime, celulari, makinat e shpejta, rrobat, librat, muzika

Çfarë urrejnë: të jenë vetëm, rutinën,  njerëzit egoistë, kodet e veshjes, figurat autoritare, rutinën.

Ide Dhuratash është një nga portalet më të madha për porositjen e dhuratave online. Ju vjen gjithmonë në ndihmë me sugjerime për dhurata për evente të ndryshme si edhe për persona e karaktere të ndryshme.

 

Si ta ktheni shtëpinë si një stadium për të parë ndeshjet e Botërorit 2018
Dhurata për personat në shenjën e Demit, ja 7 idetë më surprizuese

+ There are no comments

Add yours