Përse duhet të vizitoni “Pazarin e Shkollës” në TEG?

Përse duhet të vizitoni “Pazarin e Shkollës” në TEG?


//

Aty do të gjeni produktet më të mira me ofertat më të leverdisshme deri më datë 15 shtator. “Pazari i Shkollës” ka menduar deri në detaje për produktet që i duhen fëmijëve dhe nxënësve për vitin e ri shkollor.

Tradita vazhdon… Viti ri shkollor, blerje te reja

Për këtë ka menduar “Pazari i Shkolles” në TEG. Eventi më i madh organizuar nga www.aladini.al me çmimet më të mira për aksesorët që ju duhen për rikthimin në shkollë.

Përse duhet të vizitoni “Pazarin e Shkollës” në TEG?

Áty do të gjeni produktet më të mira me ofertat më të leverdisshme deri më datë 15 shtator. “Pazari i Shkollës” ka menduar deri në detaje për produktet që i duhen fëmijëve dhe nxënësve për vitin e ri shkollor.

  • Canta dhe Aksesore shkolle, ku mund të veçojmë mbi 100 produkte nga markat më të mira.
  • Kompletim i dhomës së studimit me çmime magjike.
  • Laptop të domosdoshëm për nxënësit duke filluar nga 9990 leke ne gjendje perfekte.
  • Si dhe mbi 50 lloje aksesoresh si karta memorie, usb, mouse, tastiere etj.

Por nxënësit duan t’i plotësojmë edhe disa dëshira…

  • Edhe këtë e bën të mundur Aladini.al në eventin “Pazari i shkollës”. Ku ka dëshirë më të madhe se sa t’i dhurosh nxënësve një Smartphone për të ndarë kujtimet më të bukura me shokët. www.aladini.al ju ofron një gamë të gjerë modelesh me smartphone me çmime shumë të mira. Gjithashtu mund të gjeni lojëra edukative që zhvillojnë trurin e fëmijëve. Titujt më të mirë për libra dhe Enciklopedi me ulje deri në 50%.

Për ju që ende nuk e dini, kush është Aladini?

www.aladini.al është platforma më e madhe e shitjeve online në Shqipëri me një gamë të gjerë produktesh, dhe pa dyshim alternativa e duhur ku mund të gjeni mbi 200 oferta eksluzive për artikujt shkollor. Ndaj vendosëm të jemi prezent në TEG me eventin “Pazari i Shkollës” për të plotësuar nevojat tuaja me produktet dhe çmimet më të mira.

Jeni larg dhe nuk mund ta vizitoni “Pazarin e Shkollës” në TEG?

Kemi menduar edhe për ju…

Është shumë e thjeshtë, mjafton të klikoni www.aladini.al dhe aty do të gjeni online Thesarin Shkollor me të gjitha produktet e ekspozuara fizikisht në eventin “Pazari i Shkollës” në TEG.

Për çdo blerje online me vlerë mbi 2000 lekë gjatë periudhës 30 gusht – 15 shtator, përfitoni një kupon me vlerë 500 lekë dhurata. Mjafton të vendosni kuponin TEG123 dhe menjëherë përfitoni 500 lekë ulje në porosinë tuaj.

Dhe nuk mbaron me kaq

Për çdo blerje në www.aladini.al me mbi 1000 lekë, vendosni kuponin SHKOLLA dhe perfitoni 5 fletore falas, deri më datë 15 shtator 2019.

Mjafton të zgjidhni produktin e preferuar, të bëni porosinë dhe produkti ju vjen në shtëpinë tuaj brenda 48 orëvë.

Keni ëndërruar që kur ju jeni në punë shtëpia të pastrohet vetë?
Përse duhet të zgjidhni dekoderin Fuego

+ There are no comments

Add yours