Një telefon sa një kartë krediti. Ja si funksionon.

Një telefon sa një kartë krediti. Ja si funksionon.


//

E keni parë këtë telefon kaq të vogël? Ka madhësinë e një karte krediti dhe është 4.5 mm i hollë. Është telefoni praktik, që mund ta mbani në portofol pa ju penguar, dhe do ta keni aty nëse ju duhet të bëni telefonata apo mesazhe.

Si me çdo telefon tjetër mund të bëni telefonata dhe të dërgoni mesazhe.

Mund të dëgjoni radio dhe mund ta lidhni me një pajisje tjetër me blutooth.

Sa zgjat bateria? Plot 4 orë kohë bisede dhe 96 orë standby.

Mund ta gjeni shumë thjesht në dyqantaxi.com. 

Portali më i madh i shitjeve online evolon më tej duke u përshtatur me tregun shqiptar
Rikthehet NOKIA 3310 (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours