Një Kazino e braktisur që dikur ka qënë një nga ndërtesat më të mrekullueshme në Rumani

Një Kazino e braktisur që dikur ka qënë një nga ndërtesat më të mrekullueshme në Rumani


//

Gjatë një vizite të fundit në Rumani, pata mundësinë të vizitoj këtë kazino të braktisur në Constanta. Qëndronte stoike si një perlë pranë Detit të Zi, ku dikur njerëzit më të pasur dhe të famshëm në Europë dyndeshin të luanin dhe të kërcenin gjatë gjithë natës në ndërtesën më magjepsëse të shtetit. Shpresoj që nëpërmjet këtyre fotove të kapni ndjesinë e atmosferës së asaj kohe.

Të jetosh në një shtëpi-kuti në Japoni
Kapsula të varura prej xhami në luginën e shenjtë të Perusë

+ There are no comments

Add yours