Një introvert bën Shopping | Episodi 1

Një introvert bën Shopping | Episodi 1


//

Si te kursesh energjine elektrike. Prizat Inteligjente per shtepi.

Si blen sot nje #introvert ? Mesa duket i ka zgjidhur hallet dhe ska pse del neper dyqane 🤔 Genti tregon eksperiencen e tij me blerje online.

Nje episod i ri cdo te merkure ne kanalin e Aladini-t. Gjate ketij episodi prezantohen prizat Inteligjente per shtepi: Priza Smart ju ben te mundur qe nepermejt Wi-Fi ju mund te fikni ndizni ose edhe programoni orarin e ndezjese ose fikjes te te gjitha paisjeve qe mund te lidhen me prizen.

Brenda aplikacionit mund të shihni konsumin statistikor në KW/h për çdo ditë, dhe tensioni, amperazhi dhe watts shfaqen në kohë reale për të gjithë pajisjen. Priza ka edhe porte USB 5 volt 1A qe mund ta perdorni per karikimin e celuarit ose paisjeve te tjera.

Priza Smart është gjithashtu në përputhje me Google Home dhe Amazon Alexa. Prizë Wifi Smart AC është në përputhje vetëm me frekuencat WiFi 2.4GHz. Prizat Inteligjente per shtepi mund ti porosisni ketu poshte 👇

Priza Smart Teke (2400W): http://bit.ly/37oO1Go

Priza Smart Çift (3680W): http://bit.ly/37qtS2F

Dhurata të vogla për momente të mëdha! Ja 10 ide për të befasuar partnerin/partnerin!
Sa e lehtë është të bëhesh një Vloger në 2020?

+ There are no comments

Add yours