Një dhuratë për 8 Mars? Ja disa ide të veçanta

Një dhuratë për 8 Mars? Ja disa ide të veçanta


//

Idedhuratash.al sugjeron për ju gjithmonë dhuratat më të vecanta. Dhe për këtë 8 Mars sjell disa ide unike për t’i dhuruar të shtrenjtës suaj, nënës, motrës, mikes.

Më poshtë po sjellim për ju disa nga sugjerimet, dhe të gjitha mund t’i shikoni këtu.

Certifikatë mirënjohje

Gjithë mirënjohjen tuaj mund ta vendosni në këtë certifikatë të vecantë. Mund të shërbejë si dekori dhe kujtimi më i bukur.

Tablo me foto

Sa shumë kujtime dhe dashuri mund të vendosni në një kolazh si ky. Gjitha fotot në formë zemre dhe me një dedikim.

Kavanozi me mesazhe  

Idetë e thjeshta shpesh janë ato që suprizojnë më shumë. Ju mund të zgjidhni mesazhet që dëshironi për t’i vendosur brenda këtij kavanozi.

Buqeta e ëmbël më Raffaello

Jo gjithmonë mund të dhurojmë buqeta me lule, por edhe buqeta me ëmbëlsira.

 

 

 

Portali më i madh i shitjeve online evolon më tej duke u përshtatur me tregun shqiptar
Librat, motivimi më i madh për zhvillim personal

+ There are no comments

Add yours