Një aplikacion që kthen zërin në emoji

Një aplikacion që kthen zërin në emoji


//

Google është duke krijuar një aplikacion tjetër eksperimental mesazhesh, këtë herë me audio. Aplikacioni i ri, mban emrin Supersonic Fun Voice Messenger. Supersonic Fun Voice Messenger transkripton çdo gjë që ju thoni dhe zëvendëson fjalët me emoji aty ku mundet.

Ja se cfarë ndodh kur dikush dërgon tekstin e këngës së Beyonces “Irreplaceable”:

Teksi është:

To the left, to the left, Everything you own in the box to the left, In the closet that’s my stuff,
If I bought it please don’t touch, And keep talking that mess, that’s fine, But could you walk and talk at the same time? And it’s my mine name that is on that tag, So remove your bags let me call you a cab. 

Dhe aplikacioni e kthen kështu:

 

Burimi: mashable.com

Si të zgjasni jetën e baterisë së iPhonit tuaj
10 shpikjet më interesante, që do i përdorim në të ardhmen

+ There are no comments

Add yours