Në djall vaftë: Një guidë meditative për botën moderne


//

Meditimi modern

“Lëri pislliqet e botës së jashtme të rrjedhin tutje nga vëmëndja jote” na thotë zëri qetësues i Jason Headley duke na ftuar të ndjekim videon e tij te titulluar: F*ck That: A Guided Meditation.

Ai përdor gjuhën e përditshme për tu lidhur shpirtërisht me dëgjuesit e tij modernë, duke qënë se jo të gjithë medituesit do të aprovonin të nxirnin negativitetin e tyre thjesht duke jua kërkuar atë.

Headley është një regjizor i famshëm videosh të shkurtra ndaj pasi të keni mbaruar meditimin ju këshillojmë ti hidhni një sy edhe punëve të tjera që ka realizuar.

Nuk është problemi tek goxhda

Kjo është një nga videot e tjera të tij të suksesshme. Tregon një diskutim të thjeshtë midis një çifti. Ndiqni këtu kanlin e tij me të gjitha videot.

 

Bonus video e ekspertit

Toka ndalon së rrotulluari

10 gjëra të pabesueshme që mund të ndodhin, nëse Toka ndalon së rrotulluari

Njerëzit, gjithmonë, kanë qenë kurioze se cfarë do të ndodhte me Tokën dhe ne, nëse do të ndodhte diçka katastrofike. Dhe kjo është ndoshta arsyeja pse Hollywood bën shumë filma për fundin e botës. Edhe ne jemi të interesuar për këtë temë dhe vendosëm të tregojmë se çfarë do të..

0 comments
Ky shtrat i varur mund të jetë një nga shpikjet më relaksuese
Blerjet e meshkujve online gjatë 2017

+ There are no comments

Add yours