Mos përdorni zinxhirë bore, por mbështjellëse tekstili

Mos përdorni zinxhirë bore, por mbështjellëse tekstili


//

I shqetësuar për të ngarë makinën në akull apo borë?

AutoSock janë mbështjellëse tekstili super të forta për borë të cilat mbrojnë rrotat lëvizëse për të siguruar kontrollin që ju nevojitet në akull dhe borë.

Ata janë të ripërdorshëm, zënë hapësirë minimale të ruajtjes dhe në shumë rrethana funksionojnë më mirë sesa gomat e dimrit ose zinxhirët e borës.

Duhet të dini që këto mbështjellëse tekstili:

Përshtaten shumë lehtë. Nëse mund të tërhiqni një çorap mbi këmbë, mund të tërheqni një mbulesë pëlhure mbi një rrotë. Kaq e thjeshtë është vendosja e një mbështjellëse.

Vendosja e tyre nuk kërkon eksperiencë, sepse mund të vendosen shumë thjeshtë.

Ato peshojnë më pak se 1 kg dhe zënë hapësirë minimale. Është shumë mirë tí keni gjithmonë me vete gjatë dimrit dhe të jeni të gatshëm për përdorim.

Ato janë relativisht universale, domethënë një madhësi përshtatet me mbi 60% të markave të makinave.

Ato mund të ripërdoren përsëri dhe përsëri – duke siguruar vlerën e parave për vitet në vazhdim.

Përparësitë kryesore të AutoSocks janë lehtësia e tyre e përdorimit, komoditeti i udhëtimit dhe përputhshmëria me teknologjinë e sigurisë së automjeteve.

Zinxhirët e dëborës janë më të qëndrueshëm dhe mund të përdoren në sipërfaqe të thata, por kur dëmtohen ata rrezikojnë të shqyejnë rrotën ose të mbështillen rreth boshtit dhe linjave të frenave.

Pëlhura e endur mbulon rripin e gomave dhe është pika e kontaktit midis automjetit dhe rrugës. Mbatjesja e mban mbeshtjellësen e dëborës në vend dhe lehtëson instalimin.

Disa mbështjellëse të dëborës kanë një përbërës shtesë që mbulon sipërfaqen e gomës, e cila parandalon mbledhjen e dëborës ose mbeturinave në gomë.

Pëlhura me fibra sintetike të shumta, ndihmon që gomat mos të rrëshkasin në sipërfaqe bore.

I keni parë aksesorët më të fundit për makinën tuaj?
Gjej Fshirëse Xhami për makinën tënde

+ There are no comments

Add yours