Markthal Marketi gjigand i ushqimit në Rotterdam

Markthal Marketi gjigand i ushqimit në Rotterdam


//

Më pëlqen jashtëzakonisht shumë kjo hapsirë e dedikuar për ushqimin në Rotterdam, ose siç quhet ndryshe “Markthal”. Kjo ndërtesë gjigande, e hapur në 2014 nga Queen Maxima, është shndërruar në shtëpinë e shumë dyqaneve të vogla apo të mëdha ushqimesh duke varjuar nga petullat Amerikane apo tapas Spanjolle, deri tek ushqimi Kinez dhe Surinamez (sanduiçët Surinamezë janë fantastike). Një vend i shijshëm për tu vizituar dhe tashmë i votuar nga The Guardian si një nga 10 pikat gastronomike më të mira në Europë. Nëse ndodheni pranë Rotterdam nuk mund tia lejoni vetes ta humbisni.

Kapsula të varura prej xhami në luginën e shenjtë të Perusë
Foto e arkitekturave si të dala nga përrallat në Norvegji

+ There are no comments

Add yours