Kutia magjike që kthen çdo smartphone në një eksperiencë holografike 3D

Kutia magjike që kthen çdo smartphone në një eksperiencë holografike 3D


//

Kjo kuti magjike e quajtur Holus, një projekt goditës nga H+ Technology kthen një pallat 2D në tabletin ose smartphone-in tuaj në një eksperiencë holografike 3D. Një mjet fantastik informues me të cilin fëmijë e familje mund të mësojnë, bashkëpunojnë dhe të kënaqen përmes pamjeve përfshirëse. Në fund të harduerit, ai konsiston në një panel të ekranit me sensorë të kapjes së dritës për të përshtatur automatikisht bardhësinë. Është një produkt ekonomik që përdor sasinë më të ulët të energjisë për të operuar.

Si të ndërtosh programin tënd të trajnimit
Fama dhe Tabletët !

+ There are no comments

Add yours