Kur modernia bashkohet me stilin retro

Kur modernia bashkohet me stilin retro


//

Një dizajner nga Izraeli, Roy Harpaz, ka prezantuar një gramafon vertical tepër elegant i cili kombinon dizajnin futurist ne funksionin retro të gramafonit në një formë veze. Ndryshe nga gramafonët tipikë të cilët jemi mësuar të shohim, ky luan muzikën vertikalisht sapo ti e vendos diskun tek pajisja. Duke skanuar diskun, gramafoni gjen këngët dhe i lejon dëgjuesit të kalojë nga njëra këngë tek tjetra me atë të telekomandës. Një pajisje moderne dhe komode për shtëpinë kombinuar me tekstukën e drurit që i jep pamjen e pa zëvëndësueshme retro.

Projektori i biçikletës mund tju shpëtojë jetën
Tani mund të zoom-osh deri në Hënë

+ There are no comments

Add yours