Këpucët inteligjente që udhëzojnë për rrugën ku duhet të shkoni

Këpucët inteligjente që udhëzojnë për rrugën ku duhet të shkoni


//

Këpucët inteligjente tregojnë rrugën për të shkuar diku, me një metodë shumë të thjeshtë, duke u dridhur. Janë krijuar nga një firmë prodhimi e pajisjeve sportive në Hollandë, Hi-Tec.

Këpucët mund të lidhen me anë të një aplikacioni me celularin tuaj ku ju shënoni më parë destinacionin ku doni të shkoni.

Të ndërtuara nga Hi-Tec, një firmë prodhimi e pajisjeve sportive në Hollandë, këpucët mund të lidhen me anë të një aplikacioni me celularin tuaj ku ju shënoni më parë destinacionin ku doni të shkoni. Sapo ta kenë një informacion të tillë duke përdorur sistemin e tyrë të orientimit do t’ju udhëzojnë për të ndjekur rrugën më të shkurtër që ju çon në atë destinacion.

Quhen “Navigator boots” dhe nuk e perthithin ujin.

 

Prezantohet iPhone 7, me kufje pa fish dhe dy kamera mbrapa (VIDEO)
DYQAN TAXI/Valer Pinderi, si bëhesh bos pasi ke shitur një byzylyk

+ There are no comments

Add yours