Ju mbetet dikush në rrugë fiksim? Tani jua gjen ky app

Ju mbetet dikush në rrugë fiksim? Tani jua gjen ky app


//

Na ndodh në shumë raste që kur jemi duke ecur në rrugë, kur jemi në autobus, kur shkojmë në punë, jemi në kafe apo edhe në ambiente të tjera, të ngelet fiksim një person që e kemi afër apo shkëmbehemi duke e ecur.  Aplikacioni “Happn” ju ndihmon për ta gjetur personin që sapo e pe në rrugë dhe nuk e njeh.

Çdo herë që do shkëmbehesh me dikë në rrugë apo ambiente të tjera që përdor “Happn”, profili i tij do ju dalë në kryefaqe.

Aty do shikoni të dhënat personale të personit, dhe se sa herë keni kaluar afër njëri-tjetrit. Nëse nuk dëshironi të shikoni një person në “Happn” mjafton të klikoni në butonin “Cross”.

Nëse gjeni dikë që e pëlqeni, klikoni butonin “Heart”. Mos u shqetësoni, ai/ajo nuk do e zbulojë vetëm nëse ky buton është klikuar nga ana e të dyve ju. Dhe nëse dëshironi mund të vazhdoni bisedën së bashku, për tu njohur.

 

 

Hile për Androidin tuaj që do ju përmirësojnë telefonin
Baba për herë të parë? Një GUIDË me udhëzime gjatë shtatzanisë së parë të gruas

+ There are no comments

Add yours