Ja si të skanoni 10 herë më shpejt se zakonisht/Brother ADS-2400N

Ja si të skanoni 10 herë më shpejt se zakonisht/Brother ADS-2400N


//

E keni menduar ndonjëherë që jeni lodhur nga skanimet e njepasnjëshme? Skanimi i shumë dokumenteve në të njëjtën kohë, kursimi dhe riemërimi i tyre shpesh mund të jetë kohë shumë e vlefshme e kursyer.

Kjo është një zgjidhja që nuk do të marri kohë dhe do të lehtësojë punën tuaj me dokumentet, nje skaner Skaner Brother AD2400N Network A4

Skaneri eshte dizenjuar per zyra te mesme ose zyra te mëdha te cilat kanë vazhdimisht punë me dokumentet dhe skanimet. Ata qe kanë shumë volum dokumentesh per skanim.

Eshte nje skaner automatik qe skanon deri ne 50 flete ne mënyrë automatike pa nderprerje

Skanon me ngjyra dhe është duplex qe do te thotë skanon nga te dyja anët. Shpejtesia e skanimi shkon deri ne 40  flete per minute 40ppm. Rezolucioni Max eshte 1200 dpi

Skanon fletë të madhësive dhe formateve të ndryshme ,nga fleta standart A4 deri ne karta identiteti ose karta banke (karta plastike)

Si mund ta lidhim?

Mund të bëhet lidhja me kabëll USB standart.

Mund të bëhet me network që do të thotë që mund të lidhet me rrjetin e internetit dhe te gjithe kompjuterat  qe kane akses ne ate rrjet mund te kenë akses per skanim.Eshte super printer pasi ju ne zyren tuaj mund te skanoni ne printer njekohesisht nga perdorues te ndryshem fale lidhjes network

Ose me Wifi që do të thotë që mund ta instalosh në smarphone dhe mund te kesh akses te plotë të skaneri dhe skanimet kalojnë direkt në celular

Kalo skanimet direkt ne USB

Një portë USB që do të thotë që mund te vendosësh një USB dhe skanimet I kalon direkt në usb në mënyrë të drejtperdrejtë.

Format e skanimit

Ka disa formate skanimi që nga PDF,JPG por edhe Word,qe do të thotë qëe mud të skanosh një dokument dhe me pas mund të nderhysh te ai dokumet dhe ta modifikosh duke ndryshuar nje pjesë të teksit ose diçka tjetër

Korrigjo tekst direkt nga skaneri

Ka nje sistem te vetin qe ben korrigjimin e skanimit tek dokumetet e vjeter qe krijojne hije.Skaneri bene te mundur nje pastrim te hijeve.

Ka Garancia 3 vjeçare

Çfarë do të thotë intolerancë ushqimore dhe ku duhet të kemi kujdes? Ja simptomat
Si të bëjmë akullore të freskët vetë në kushte shtëpie/ RECETA

+ There are no comments

Add yours