Gjej Fshirëse Xhami për makinën tënde

Gjej Fshirëse Xhami për makinën tënde


//

Fshirëset e xhamit janë një ndër aksesorët kryesorë të makinës. Pastrojnë xhamin për një pamje të qartë dhe udhëtim të sigurt.

Shumë pak nga ju mund ta dinë se cilat janë përmasat e fshirëseve të xhamit për makinën tuaj.

Ky artikull ju ndihmon të mësoni se si të përcaktoni përmasat që kanë fshirëset tuaja të xhamave.

Ne do ju adresojmë tek disa linke ku mund të gjeni përmasat për modelin e makinës suaj:

Audi – http://www.mywipersize.com/make/audi.php

BMW – http://www.mywipersize.com/make/bmw.php

Chevrolet – http://www.mywipersize.com/make/chevrolet.php

Citroen – http://www.mywipersize.com/make/citroen.php

Fiat – http://www.mywipersize.com/make/fiat.php

Ford – http://www.mywipersize.com/make/ford.php

Honda – http://www.mywipersize.com/make/honda.php

Hyundai – http://www.mywipersize.com/make/hyundai.php

Jeep – http://www.mywipersize.com/make/jeep.php

Mazda – http://www.mywipersize.com/make/mazda.php

Mitsubishi – http://www.mywipersize.com/make/mitsubishi.php

Renault – http://www.mywipersize.com/make/renault.php

Nissan – http://www.mywipersize.com/make/nissan.php

Smart – http://www.mywipersize.com/make/smart.php

Toyota – http://www.mywipersize.com/make/toyota.php

Volswagen – http://www.mywipersize.com/make/volkswagen.php

Mercedes – http://www.mywipersize.com/make/mercedes-benz.php

Ne menduam të zgjedhim markat më të përhapura në Shqipëri në këtë artikull, por në një tjetër shkrim do të sjellim edhe marka të tjerë. Ky shkrim ju jep mundësinë të dinë se cilat janë masat fikse për fshirëset e xhamit të makinës suaj. Në moment që ju dëshironi të blini një fshirëse xhami të jeni të sigurt për përmasat.

Mos përdorni zinxhirë bore, por mbështjellëse tekstili
10 Produktet më të shitur në 2019-ën

+ There are no comments

Add yours