Foto e arkitekturave si të dala nga përrallat në Norvegji

Foto e arkitekturave si të dala nga përrallat në Norvegji


//

Mendo Norvegji dhe të parat gjëra që të vine ndër mend janë fjordet, bjondët dhe Vikingët – por jo arkitektura e përrallave. Më poshtë do shikoni foto të arkitekurës Norvegjese në peisazhe pastorale që duken sikur sapo kanë dale nga ndonjë përrallë. Stili arkitekturor varion nga kishat Stave, të cilat janë ndërtuar në mesjetë, tek ujvarat naturale rrënqethëse dhe shtëpitë tradicioanale prej druri të ndërtuara në stilin Norvegjes vernacular (byggeskikk) gjatë shekullit të 19-të.

Markthal Marketi gjigand i ushqimit në Rotterdam
Prindër që përshkruajnë prindërimin në vetëm një postim

+ There are no comments

Add yours