Cili është Droni më i mirë në treg?

Cili është Droni më i mirë në treg?


//

Nga një klasifikim i  droneve më të mirë, i pari në klasifikim për nga të gjitha parametrat mesa duket rezulton të jetë DJI Inspire 2.

Inspire 1 ishte droni i parë në botë që integrin sistemin e transmetimit të videos HD, gimbalin rrotullues 360 grade dhe një apparat fotografik 4K, si dhe thjeshtësinë e kontrollit të aplikacionit. Nisjet e kamerave X5 dhe X5R e cilësuan Inspire si një mjet kritik për kineastët në mbarë globin.

Ku ndryshoi Inspire 2 nga Inspire 1?

Inspire 2 korigjoi gjithçka që ishte mangësi për Inspire 1. Sistemi i përpunimit të imazhit CineCore2.0 është modernizuar në CineCore2.1, regjistrim i videos deri në 6Knë CinemaDNG/RAË dhe 5.2K në Apple Prores kur përdoret me kamerën Zenmuse X7.

Një sistem i dyfishtë i baterive zgjat kohën e fluturimit në maksimum 27 minuta (me një X4S), ndërsa teknologjia e vetë-ngrohjes lejon që ajo të fluturojë edhe në temperatura të ulëta.

Inspire 2 kthehet vetë në destinacion

Sistemet e shikimit përpara dhe poshtë mundësojnë që Inspire 2 të krijojë një hartë në kohë reale të rrugës së fluturimit ndërsa fluturon. Nëse sinjali i sistemit të transmetimit video humbet dhe aktivizohet Smart Return to Home, ai është në gjendje të fluturojë në shtëpi përgjatë rrugës së tij origjinale dhe të ndryshojë në një vijë të drejtë kur rigjen një sinjal. Ndërsa kthehet, ai do të përdorë kamerën parësore për të identifikuar pengesat deri në 200 metra përpara, duke e lejuar atë të planifikojë një rrugë të sigurt në shtëpi.

Modë: 7 kombinimet e duhura për Vjeshtë 2019
E dini se çfarë i duhet një mashkulli?

+ There are no comments

Add yours