5 ide si ta nisni mbarë 2020-tën

5 ide si ta nisni mbarë 2020-tën


//

Çdo fillim viti nis me një analizë për vitin që lam pas dhe planet për vitin e ri. Të motivuar ose jo, të gjithë brenda vetes gjatë muajit Janar “ushqejmë” shpresën se viti ri do sjell gjëra të bukura. Është ajo periudhë kur mendon se shumë plane lulëzojnë dhe frymzimi se mund të realizohen është në pikën më të lartë.

Dhe në fakt kështu duhet të jetë, sepse ndonjëherë bini pre e rutinës dhe lejoni që motivimi juaj të shuhet pa kuptuar.

Nëse në 2019-tën nuk jeni ndjerë të motivuar aq sa duhet, ja një ritual ditor se si  tí nisni mbarë ditët e 2020-ës:

Ngrihuni herët në mëngjes

Konsumoni një mëgjes të mirë

Niseni ditën me një arsye

Kujtoji vetes se tí mundesh

Bëj diçka që të bën të lumtur.

SI TË FLASIM ME FËMIJËT TANË PËR VIRUSIN COVID-19
Ky shtrat i varur mund të jetë një nga shpikjet më relaksuese

+ There are no comments

Add yours