15 foto që tregojnë sa e mrekullueshme është bota

15 foto që tregojnë sa e mrekullueshme është bota


//

Ka shumë vende në botë, të cilat janë mahnitëse dhe kuri shikon të lenë vërtet me më gojë hapur, Më poshtë mund të shikoni 15 foto të mrekulleshme nga vende të ndryshme, të cilat të shtojnë dëshirën për t’i vizituar një ditë. Fantastike!

1.AUSTRI

2.Vendi ku shkretëtira Namib takon Oqeanin Atlantik

3. NORVEGJI

4. URA HËNË, TAIVAN

5.RIO DE JANEIRO, BRAZIL

6. ISLANDË

7. ISHULLI I PASHKËVE

8.BAGAN, MYANMAR

9.HONG – KONG

10. GREQI

11. MALI KILIMANXHARO, TANZANI

12. AUSTRALI

13. ISHULLI I QIELLIT, SKOCI

14.ALPET, ZVICËR

15.ANGLI

 

Krijohet roboti që ndihmon njerëzit kur humbin në aeroport
Treni super luksoz në Japoni. Një biletë kushton 10,000$

+ There are no comments

Add yours