10 Produktet më të shitur në 2019-ën

10 Produktet më të shitur në 2019-ën


//

Dëshironi të mësoni se cilët janë produktet që janë blerë më shumë online nga Shqiptarët në 2019-ën? Ne si natyrë kurioze kishim dëshirë të eksploronim në këtë fushë.

Në të kaluarën kemi hulumtuar se cilët ishin artikujt më të shitur në e-comerce, duke siguruar të dhëna konkrete dhe njohuri të vërtetueshme.

Aladini.al në krahasim me platformat e tjera të shitjes online, ka një vetëdije të qartë se sa dinamike është tregtia online dhe si i tillë u ofron shitësve një burim fantastik.

Këtu janë kategoritë dhe artikujt më të kërkuar të 2019-ës:

Televizor Fuego LED 32″ 32EL600T

Laptop HP Elite x2 1011 G1

Ekspres Christin S04 + 30 Kapsula

Fshese Korenti Samsung VÇ4320S3A/BOL

Depilator Braun SE 1170

Fuego Dekoder DVB-T2

Cam Ndenjese per Automjete Combo S166 (1-3 vjec)

Kasetofon me Bluetooth USB/SD/AUX YHG5610-B

Chipolino Monopatine Ronny

Ore Inteligjente DZ09 me SIM

Shitjet shpesh lidhen drejtpërdrejt me ndryshime ligjesh që prekin të gjithë njerëzit. I tillë ka qenë këtë vit vendimi për kalimin në transmetim dixhital të medias audiovizive, duke sjell si rrjedhojë shitje të larta të televizorëve me DVBT2 të inkorporuar, qe lejon transpetimin e kanaleve kryesorë pa pagesë.

Gjithashtu televizoret Smart që ju japin mundësinë të lundroni në internet në televizorin tuaj, renditen ndër produktet më të shitur.

Pajisjet që lehtësojnë proceset e punës dhe kursejnë kohë, janë gjithashtu ndër pajisjet më të shitura. Në kategorinë e elektroshtëpiakeve të vogla, produkti më i shitur është Fshesa me korent.

Të fiksuar pas teknologjisë sigurisht që në këtë renditje kryesojnë edhe orat inteligjente. Një trend i kohëve të fundit, i cili me shumëllojshmërinë e funksioneve monitoron aktivitetin fizik.

Laptop me garanci dhe cilësi maksimale në Aladini.al ndaj klafikohet si një ndër produktet më të kërkuara gjatë 2019-ës. Gjithashtu opsioni i blerjes me këste krijon lehtësi në blerje.

Karroca dhe ndenjëse makine gjithashtu janë më të shiturat, pasi është një kategori e caktuar njerëzish që kanë gjetur veten tek markat më të mira në Aladini.al

Kujdesi personal gjithashtu është një ndër kategoritë më të klikuara nga meshkujt dhe femrat. Produktet që kryesojnë në shitje janë depilatorët dhe makinat qethese ose rroje. Në faqen më të madhe të shitjeve online në Shqipëri Aladini, ka një gamë të gjerë të markave për këto produkte, të cilat vështirë se i gjen të mbledhura të gjithë bashkë në ndonjë vend tjetër.

Gjej Fshirëse Xhami për makinën tënde
Çfarë duhet të dini për ngrohjen e shtëpisë suaj

+ There are no comments

Add yours