Zbuloni kodet sekrete të Samsung galaxy

Zbuloni kodet sekrete të Samsung galaxy


//

Kodet sekrete të Samsung galaxy

Kodet sekrete të samsung galaxy janë kode që përfshihen numra dhe karaktere të ndryshme. Këto kode thjesht shtypen sikur do telefonohen dhe pastaj kryejn funksionin. Shumë prej jush edhe pse kanë vite që përdorin Galaxy nuk e dinin që ka disa kode sekrete. Ashtu siç mund të zbuloni numrin IMEI duke shtypur *#06#, ju mund të zbuloni edhe shumë gjëra të tjera. Këto ne do i quajm kodet sekrete të samsung galaxy. Shumë teknikë apo të apasionuar i dinë. Ju keni mundësi të bëheni të tillë me këtë artikull.

Këto kode ndryshojnë nga telefoni në telefon. Edhe pse disa janë universale ju këshillojmë të përdorni kodet e telefonave përkatës për mos ndryshuar diçka që nuk doni.

KUJDES kodet sekrete nuk funksionojnë siç duhet për telefonat e një kompanie verizon, vodafone etj. Gjithashtu nuk funksionojnë për telefonat jo origjinalë. Ka kode gjithashtu që ndryshojnë nga një samsung në tjetrin kryesisht nga viti i prodhimit.

Cila është origjina e telefonit tuaj

Origjina e telefonit tuaj nëpërmjet numrit IMEI

Cila është origjina e telefonit tuaj Celulari, me shumë gjasa, është pajisja më e përdorur në të gjithë botën. Vetëm para disa vitesh përdorimi i celularëve ishte shumë i limituar. Sot shumë përdorures kanë  të paktën 1 ose më shumë pajisje telefonike. Tashmë telefoni është kthyer në një mjet të..

0 comments

Kode sekrete për testime

Menuja e testeve për telefonin aksesohet duke shtypur *#7353# ose ,#0,#

kodet sekrete të samsung galaxy

Për të shfaqur versionin e telefonit *#1234#

Statusi i baterisë *#0228#

Telefonatat dhe transferimi i tyre *#67# dhe *#61#

Kodet sekrete të samsung galaxy

*#12580*369# për të treguar gjëndjen software dhe hardware të telefonit.

 

Teste të përgjithshme *#7353#

kodet sekrete të samsung galaxyTë dhënat e GSM gjenden me *#0011#

Shtypni *#9090#për të rregulluar probleme të ndryshme të RAMDUMP etj

Për të njohur firmware të kamerës shtypni *#7412365*

Për të kontrolluar opsionet e USB shtypni *#0808#

Samsung dhe të gjithë telefonat kanë shumë kode të tilla sekrete. Nëse doni të gjeni një opsion specifik duhet të kërkoni në manualin e telefonit tuaj.

Hile për Androidin

Hile për Androidin tuaj që do ju përmirësojnë telefonin

Hile për Androidin Aktivizo opsionin developer Një nga hiletë më të njohura për android është pikërisht opsioni developer. Nuk kishim si të mos e vendosnim në këto hile. Është një nga hiletë më të nevojshm për një person që do të bëjë diçka ndryshe me androidin e tij. Si ta..

0 comments
Zgjidhja për më shumë memorje në telefonat pa vend për kartë micro SD
Hile për Androidin tuaj që do ju përmirësojnë telefonin

+ There are no comments

Add yours