XIAOMI, cilësuar si një nga smartphonët më të mirë krahas Samsung dhe iPhone

XIAOMI, cilësuar si një nga smartphonët më të mirë krahas Samsung dhe iPhone


//

Me siguri shumë prej jush mund të kenë dëgjuar për smartphonet e markës Xiaomi. Kompania e Xiaomi u themelua në vitin 2010 dhe filloi që të shesë produktet një vit më vonë. Themeluesit e saj janë persona me eksperiencë, që kanë punuar për kompani të mëdha si Google, Microsoft dhe Kingsoft.

Xiaomi është renditur nga Economic Times si një markat që po dominon tregun krahas Samsung dhe iPhone.

Por jo vetëm kaq, kjo Markë e njohur, prodhuar në Kinë, është cilësuar si një nga kërcënimet e saj për gjigandët si Samsung dhe Iphone.

Kështu ka raportuar  Bussines Time në një nga shkrimet për këtë markë:  “Xiaomi i dizajnon smartphonet me një cilësi të lartë  dhe i shet me çmime  jo shumë të larta dhe të përballueshme.

Është e vërtetë që Xiaomi me parametrat që ka aktualisht nuk mund të jetë në të njëjtin nivel me iPhone apo me Galaxy ende, por kompania ka pikën e saj të fortë, çmimet, një ndikues shumë i rëndësishëm për pjesën më të madhe të konsumatorëve në të gjithë botën.

Disa nga modelet më të mira të Xiaomi, i gjeni edhe në Dyqan Taxi. Nga çdo qytet i Shqipërisë mund ta merrni në adresë.

XIAOMI REDMI 4 

Xiaomi Redmi 4 ka dy karta SIM, memoria e tij është 16 GB dhe RAM 2GB. Shpejtësia e proccesorit është 2.0 GHz. Kapaciteti i baterisë është 4100 mAh. Kamerat kanë cilësi 13MP dhe 5 MP për të bërë foto cilësore.

XIAOMI REDMI 4X

Një smartphon që ju siguron perfomancë të lartë, falë procesorit OctaCore me shpejtësi 1.4GHz dhe 2GB RAM. Ekrani është 5 inc dhe HD për të parë qartë imazhe, foto, video. Kamerat janë 14MP dhe 5MP. Gjithashtu ka edhe opsinion për hapjen me shenjën e gishtit.

XIAOMI REDMI NOTE4

Një nga modelet e tjera, me parametra shumë të mira dhe ekonomik. Ka proçesor OctaCore me shpejtësi 2.0 GHz dhe 3 GB RAM. Ekrani ka madhësi 5.5 inc, FULL HD. Ka opsionin për hapjen e telefonit me shenjën e gishtit.

XIAOMI REDMI 4A GOLD

Mund të përdorni disa aplikacione njëheresh, falë proçesorit QuadCore me shpejtësi 1.4 GHZ. Ka dy karta SIM dhe memorie 16GB e RAM 2GB.

Këto modele mund t’i porosisni online në Dyqan Taxi. Gjithashtu mund t’i porosisni në numrin e telefonit 35544507878 dhe mund ta merrni në një adresë që dëshironi, në cdo qytet ku jetoni.

5 mënyra si të surprizoni miqtë në Festën e Beqarisë
Ky është "antistresi më i kërkuar" i momentit.

+ There are no comments

Add yours