Vlogerja Sara Karaj ju mëson se ku mund të gjeni një pjaster të mirë

Vlogerja Sara Karaj ju mëson se ku mund të gjeni një pjaster të mirë


//

Vjeshta është stina e duhur kur nuk duhet të neglizhojmë në asnjë mënyrë kujdesin për flokët. Një flok i bukur do të thotë gjysma e bukurisë, ndaj kujdesuni për to.

Drejton floket me nje kalim

Nëse nuk keni kohë të shkoni në parukeri, ne kemi disa sugjerime se si të bëheni parukier të vetes suaj.

Tashmë me mundësinë e blerjeve online gjithçka është më e thjeshtë. Në faqen e shitjeve online Aladini.al gjendet gama më e gjerë e produkteve të kujdesit personal si tharëse, pjastra, stilues etj..

Në këtë shkrim do të fokusohemi tek përzgjedhja e pjasterit të duhur dhe për këtë na ndihmon eksperienca e Vlogeres së njohur Sara Karaj me porosinë e pjasterave që realizoi pikërisht në www.aladini.al.

Në shumëlllojshmërinë e pjasterave Sara zgjodhi dy modele nga dy marka të njohura për produkte të kujdesit personal.

Pjaster Remington S1450

Përfitoni një stilim të butë e të mrekullueshëm me këtë pjastër. Transformoni look-un tuaj pa humbur shume kohe. Modeli Remington Vlogeres në fjalë i pëlqeu pasi rrëshket në flokë dhe është praktik për udhëtime.

Pjastër me avull i markës Bellissima modeli My Pro B28 100

Drejton flokun në mënyrë të përsosur duke mos e dëmtuar atë dhe duke ruajtur lagështinë kostante. Pllakat i ka me veshje qeramike për t’i dhënë shkëlqimin e përkujdesjen e duhur flokut tuaj. Për vlogeren Sara Karaj një investim për Bellissima My Pro është një shpenzim që ja vlen, pasi me këtë produkt ju bëheni një parukier profesionist i flokut tuaj.

E dini se çfarë i duhet një mashkulli?
10 produktet elektronike më të veçanta në treg

+ There are no comments

Add yours