Valixhja- taksi, me sistem GPS dhe drita Led (VIDEO)

Valixhja- taksi, me sistem GPS dhe drita Led (VIDEO)


//

Nëse udhëtoni shpesh dhe jeni të lodhur me valixhet që duhet t’i tërhiqni gjithmonë, vjen zgjidhja më ideale. Një shpikje të re, një valixhe e motorizuar, që tashmë ka dalë në shitje.

Valixhja  Modobag dhe është një pajisje që jo vetëm ju lejon të mbani sendet tua personale, por dhe që mund të udhëtoni komode ulur mbi të, në aeroport.

Ajo mund të bëjë disatanca deri në 6 milje në një udhëtim. Por është një valixhe e kushtueshmë, për plot 50,000 dollarë.

Modobag është e pajisur dhe me një sistem GPS, në mënyrë që të mos humbasë, me drita Led dh dhe me një portë dalje US.

Ulur mbi të ju mund të vijoni të bëni fotografi, apo të shkruani mesazhe në telefonin tuaj.

https://www.youtube.com/watch?v=HazWCa3huMY

iPhone 7 , sa do të kushtojë modeli me diamante
Risia e iPhone 7, rezistent ndaj ujit (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours