Treni super luksoz në Japoni. Një biletë kushton 10,000$

Treni super luksoz në Japoni. Një biletë kushton 10,000$


//

Ja se cdo të thotë vërtet të udhëtosh me stil dhe në luks të plotë. Treni super luksoz në Japoni, ka një bar fantastik, dy suita me dy kate dhe vaska të krijuara nga druri i qiparizit. Gjithashtu ka edhe dhjetë vagova, përfshirë 2 vagona vëzhgimi, një sallë pritje dhe një dhomë ngrënie.

Treni JR East’s Shiki- Shima  mund të jetë mënyra më e softistkuar për të udhëtuar dhe një biletë mund të ketë një cmim prej 10.000 $ dollarë.

Shiki – Shima bëri udhëtimin e parë në 1 Maj, nga Tokio në ishullin verior të Hokkaido. Cmimet e biletave fillojnë nga 44.000 $ për një suitë normale në 93.000$ për suitat më luksoze.

Treni mund të mbajë 34 pasagjerë për cdo udhëtim.

Burimi: mashable.com

15 foto që tregojnë sa e mrekullueshme është bota
Krijohet droni që mund të futet në xhep

+ There are no comments

Add yours