Toyota prezanton vizionin për makinën e së ardhmes (VIDEO)

Toyota prezanton vizionin për makinën e së ardhmes (VIDEO)


//

Koncepti për makinën e së ardhmes po vjen gjithnjë e më i ndryshëm, me zhvillimin e teknologjisë. Toyota, gjiganti japonez i prodhimit të automjeteve, që të reklamojë përmes një video vizionin e saj për makinën që do të zotërojë rrugët në të ardhmen.


Dizanji është bazuar në “ngrohjen kinetike” duke dhënë idenë se teknologjia duhet të jetë e ngrohtë, mikpritëse e argëtuese.


Kjo makinë mund të drejtohet manualisht, por edhe me autopilot, kjo sipas dëshirës personale të përdoruesit të saj. Ajo do të jetë e pajisur me teknologjinë AI dhe do të jetë i përshtatshëm me preferencat e personit që do të përdorë atë, duke u bërë gjithnjë e më miqësor.

LG prezanton robotin që do të bëjë punët tona të përditshme dhe TV e hollë sa një letër muri
Aplikacionet më të përdorura gjatë vitit 2016 , sipas Apple

+ There are no comments

Add yours