Tetori, muaji kur del në shitje iPhone 8

Tetori, muaji kur del në shitje iPhone 8


//

U bënë shumë njoftime të ndryshme për daljen në treg të iPhone 8. Pritej që të diltë në vitin 2018. Por Economic Daily Neës njoftoi se iPhone 8 do të publikohet në shtator dhe shitjet do të fillojnë në tetor.

Ndërsa prodhimi është planifikuar të fillojë në qershor dhe ndërkohë është duke u trajnuar përsoneli për montimin  e pajisjes.

Për iPhone 8 janë publikuar informacione të ndryshme për karakteristikat inivative që do të ketë.

Mund t’i shikoni tek ky artikull që kemi ndarë me ju para disa ditësh.

https://youtu.be/zi8QIsuf7kU

Një tavolinë e thjeshtë apo boks me bluetooth
FotoOto, aplikacioni që i bën fotografitë “të flasin”

+ There are no comments

Add yours