Telefoni antiplumb

Telefoni antiplumb


//

Të gjithëve na kujtohen ata telefonët Nokia 3310 të vitit 2000 të cilët dallohen edhe sot për fortësinë dhe aftësinë e tyre rezistuese. Jo më kot pyesim pse nuk ekzistojnë në këto ditë të teknologjisë së lartë telefona kaq rezistent?

Por si mund të japim një përgjigje kur pyetja nuk është e bërë me vend? Sot jo vetëm që ekzistojnë aksesorë që e bëjnë smartfonin tënd të pathyeshëm e të papërshkrueshëm nga gozhda, por e bëjnë të papërshkrueshëm edhe nga plumbi!mbrojtese-ekrani-per-iphone-66s-kunder-sendeve-te-forta

Në videon e mëposhtme, që i përngjan më shumë një “masakre ndaj telefonit”, do të shihni Nano Shield Film dhe aftësinë e kësaj shtrese mbrojtëse për të rezistuar. Dhe ajo që është më interesante rreth saj është se ajo është shumë elastike dhe jashtëzakonisht e hollë.

Gjithashtu edhe në DyqanTaxi ju mund ta blini këtë lloj mbrojtësi. Kliko këtu për mbrojtësin për Samsung S6 ose kliko këtu për mbrojtësin për iPhone 6/6S.

Lojërat e Realitetit Virtual 2016!
Samsung zbulon Galaxy S7 dhe S7 Edge! Blerësit e parë marrin një Gear-VR dhuratë!

+ There are no comments

Add yours