Të fiksuar pas video gameve? Ja çfarë ju duhet për të fituar çdo lojë.

Të fiksuar pas video gameve? Ja çfarë ju duhet për të fituar çdo lojë.


//

Nëse jeni pjesë e atyre personave që kohën tuaj të lirë e kaloni para kompjuterit apo telefonit duke luajtur atëherë ne ju sugjerojmë disa nga pajisjet që ju ndihmojnë të luani dhe të fitoni. Lojën mund ta zgjidhni ju, ne ju sigurojmë mënyrën si të fitoni dhe të luani më thjesht.

Shikoni më poshtë disa nga sugjerimet. Cfarë dëshironi mund ta blini shumë thjesht online në Dyqan Taxi. Bëni zgjedhjen e duhur dhe ji gjithmonë fituesi.

PLAYSTATION 4 SLIM

Një playstation për të luajtur në shtëpi me miqtë tuaj. Është një nga më të mirat dhe ofron pamje reale dhe të ngjashme me ato që ofron syri i njeriut.

Mund ta lidhni me internet nëpërmjet wifi ose me fishë për të luatjur me lojtarë të tjerë. Mund të lidhet  me TV që kanë hyrje HDMI.

LEVË BLUETOOTH PËR SMARTPHONE OSE PC

Mund të luani lojën tuaj të preferuar shumë thjesht me levën me bluetooth. Mund ta lidhni me telefonin dhe të vazhdoni lojën.Leva ka një mbajtëse ku mund të vendosni telefonin tuaj. Lidhet me telefona Android, Apple dhe Pc.

TASTIERE GAMING REDRAGON  

Tastiera e duhur sjell gjithmonë fitore.                 

Këto janë dy modelet, por këtu mund të gjeni edhe disa modele të tjera. Tastiera të përshtatshme për Widnows 8, 7, 10 dhe Windows Vista.

Tastiera scorpion

Tastiera që ju mundëson të kontrolloni me një buton volumin, pause dhe play dhe lëvizjet para e mbrapa. Tastiera ka shtatë drita me ngjyra të ndryshme dhe ka butona shumë rezistentë.

SETI I FITORES

Tatsierë, Mouse dhe Kufje në një set perfekt për të ata që duan të fitojnë gjithmonë. Tastiera është shumë praktike dhe rezistente ndaj ujit. Mouse është me drita të kuqe led dhe mund të përdoret shumë lehtësisht me dorën e djathtë dhe të majtën.

Dhe kufjet ju japin ndjesinë e të qenit brenda në lojë falë cilësisë të lartë dhe bassit që ofrojnë.

MAUS GAMING REDRAGON 

Mause është shumë i rëndësishem gjatë lojës, dhe ky mause është tepër praktik dhe i përshtatshëm për tu përdorur me dorën e majtë dhe të djathtë. Është me drita të kuqe led, perfekt për të kaluar çdo nivel.

LAPTOP LENOVO IDEPAD

Po për një laptop fantastik për lojra?

Laptopi Lenovo Idepad ju mundëson të luani lojrat më të fundit me super cilësi. Falë ekranit 15,6″, me rezoluion Full HD. Me kartë grafike Nvidia GeForce  4GB GDDR5. Video ju tregon më shumë për këtë laptop.

 

10 ide për më shumë “lojra” erotike në çift
Makina e rrojës SMART nga Braun

+ There are no comments

Add yours