Tableta për fëmijë, me personazhet vizatimorë, një dhuratë suprizuese për festa.

Tableta për fëmijë, me personazhet vizatimorë, një dhuratë suprizuese për festa.


//

Gjatë festave ata që gëzojnë më shumë janë fëmijët. Presin dhurata nga prindërit, gjyshërit e të afërmit e tjerë. E sigurisht të preferuarat e tyre janë lodrat e ndryshme, makinat për djemtë dhe kukullat për vajzat. Në ditët e sotme, kur edhe fëmijët janë të fiksuar pas teknologjisë dhurata që mund t’i lumturonte ata më shumë është një tablet.

60101154246

Më poshtë shikoni disa modele tabletash tek Dyqan Taxi, më fantastiket që mund të gjeni. Për ta bërë fëmijën tuaj më të lumturin për këto festa.

Tableta 7″ dhe 8″ dhe kasa mbrojtëse me personazhet më të preferuara të filmave vizatimorë, me fantastikët Minions, Star Wars, personazhet e Finding Dory.

load

Tabletat kushtuar filmit vizatimor Minions, të shoqëruara bashkë me një cantë për tablet apo kasë mbrojtëse gome me personazhet e ndryshme.

Kanë të instaluara lojra të ndryshme, ndër më të preferuarat.

Lidhje me internet Wireless, sistem operativ Android , memoria e brendshme 8 GB. Me kamer parësore dhe dytësore.

TABLET ESTAR 7″ dhe WIFI 8″ MINIONS KEVIN

tablet-estar-wifi-8-minions-kevin

TABLET ESTAR WIFI 8″ MINIONS DAVE

minions-1

TABLET ESTAR WIFI 8″ MINIONS BANANAS 

ab0056-okTABLET ESTAR WIFI 7″ MINION

minions

TABLET ESTAR 7″, WIFI, STAR WARS

Për ata që pëlqejnë filmin Star Wars, ky është tableti me personazhet dedikuar këtij filmi. Me kasën mbrojtëse të gomuar me personazhe dhe me lojra të instaluara. Lidhje me internet Wireless.

Ekran 7”, High definition, me rezolucion 1024×600 pixels. Sistemi Operativ: Android 5.1 Lollipop.

Memoria e brendshme: 8GB. Me kamer parësore dhe dytësore.

starwars

Tablet ESTAR 7” , WIFI , FINDING DORY

Tableti me peshqit më simpatikë. Lidhje me internet Wireless. Ekran 7”, High definition, me rezolucion 1024×600 pixels.

Sistemi Operativ: Android 5.1 Lollipop. Memoria e brendshme: 8GB.  Me kamer parësore dhe dytësore.

finding-dory-ok

Aplikacionet më të përdorura gjatë vitit 2016 , sipas Apple
Libri, dhurata ideale për festa. Ja disa sugjerime.

+ There are no comments

Add yours