Stolat më kreativë dhe të çuditshëm në qytete të ndryshme (FOTO)

Stolat më kreativë dhe të çuditshëm në qytete të ndryshme (FOTO)


//

Shumë gjëra krijojnë fytyrën  e një qyteti, ndërtsat, urat, parqet, skulpturat . Gjithashtu edhe STOLAT. Bored Panda ka prezantuar një listë me stolat më të cuditshëm , për të treguar që kreativiteti mund të transformojë rrugët e ngarkuara.

Nëse do të jeni për një drekë të shpejtë, apo ju duhet të prisni dikë këto stola me siguri do ta zbukuronin ditën tuaj.

1.PARK NË AUSTRI

creative-bench-100-57e91cc823004__700

2. STOLI BISHTI I BALENËS

creative-bench-102-57e91c70088db__700

3. RELAKS AFËR DETIT

creative-bench-103-57e92258c3f8f__700

4. STOLI I MUZIKËS

creative-bench-104-57e9247f3ca5d__700

5. STOLAT TULIPAN

creative-public-benches-2-57e8d3c72b2b4__700

6. STOLI RROTULLUES

creative-public-benches-12-57e92e5957478__700

7. QILIMI BLU, ANGLI

creative-public-benches-4-57e8d3cdce059__700

8.PARK NË MASACUSETS

creative-public-benches-005-57ea21283ecff-png__700

9. STOLI LIBËR, LONDËR

creative-public-benches-11-57e92771ee370__700

10. UNIVERSITETI I SIDNEI, AUSTRALI

creative-public-benches-14-57e8df7545231__700

11. KIEV, UKRAINË

creative-public-benches-15-57e8e3882abdd__700

12. LUKSEMBURG

creative-public-benches-24-57e911a35676f__700

13. KOPENHAGEN, DANIMARKË

creative-public-benches-31-57e9243341f69__700

14. STOLI SI MAKINË SHKRIMI

creative-public-benches-71-57e92e28059cf__700

15. STOLI ME LAPSA, KIEV, UKRAINË

creative-public-benches-101-57e9127add087__700

 

Prezantohet koncepti për super modelin BMW X2 (VIDEO)
Të rejat nga bota e teknologjisë që duhet t’i dini

+ There are no comments

Add yours