Si thoni të fillojmë të mendojmë për verën?

Si thoni të fillojmë të mendojmë për verën?


//

Studime objektive rreth depilatorëve me lazer tregojnë reduktim të qimeve deri në 92% në më pak se 3 trajtime. 4 trajtimet e para duhet të kryhen në çdo 2 javë, pas së cilës duhet të jeni në gjendje të shihni rezultatet e dëshiruara. Për të ruajtur rezultatet, thjesht perdoreni çdo 4 javë. Pas vetëm 8 trajtimeve të bera, ju mund të shijoni lëkurën e butë pa qime për 6 muaj.

A eshte IPL heqja e qimeve e pershtatshme?

Depilatorët me lazer funksionon në qimet bjonde natyrale, të errët, kafe dhe të zezë dhe në tonet e lëkurës nga shumë e bardhë në kafe të errët. Sa më i madh të jetë kontrasti midis ngjyrës së qimeve dhe ngjyrës së lëkurës, aq me efektive është IPL.

“Teknologjia IPL ka qenë e disponueshme në sallonet e specializuara që nga viti 1997. Philips Lumea, e cila rrjedh nga kjo teknologji profesionale IPL, ju lejon të trajtoheni lehtë dhe në mënyrë efektive në shtëpi. Philips Lumea Prestige është rezultati i 14 viteve kërkim dhe zhvillimit në bashkëpunim me dermatologët me te njohur.” Tom Nuijs, inventor of Philips Lumea

Depilatorët me lazer janë zgjidhje afatgjate IPL per heqjen e qimeve per perdorim ne shtepi i cili ofron reduktim të qimeve deri në 92% në vetëm 3 trajtime. E lehtë në përdorim, shtojcat e saj janë të dizajnuara në mënyrë unike për rezultate optimale në të gjitha pjesët e trupit. Shtojcat inteligjente të harkuara përshtaten në mënyrë perfekte me lakimet në trup dhe adaptojn programin e trajtimit për secilën pjesë të trupit.

Deri në 92% reduktim të qimeve në 3 trajtime

Pas vetëm 12 trajtime shijoni 6 muaj * nje lëkurë të butë pa qime

3 Shtojca inteligjente, te lakuara, përshtasin programet e trajtimit për trupin, fytyrën, zonat e ndjeshme (bikini dhe sqetulla)

Vetëm 8,5 minuta kohë trajtimi për dy pjesët e poshtme të këmbëve

Zhvilluar me dermatologët për trajtim të sigurt, madje edhe në zona të ndjeshme

Sensori SmartSkin tregon vendosjen e nivelit më të rehatshem për tonin e lëkurës suaj

Përdorim si me kabëll dhe pa kabëll për rehati maksimale

Aplikacion FALAS për suport të vazhdueshëm dhe udhëzim të personalizuar të trajtimit.

Depilator me Lazer Braun IPL BD 5001

Si përdoret?

Vendoseni produktin sipër lëkurës suaj.

-Në momentin që aparatura bie në kontakt me qimet, ndizet drita IPL  duke e eleminuar atë.

-Filloni ta zhvendosni ngadalë aparaturën në drejtim të kundërt të qimeve, pra duke e terhequr aparaturen mbrapsht.

Shenim: Drita IPL nuk eshte aspak e demshme per syte tuaj.

Depilator Remington i-Light Essential IPL-5000

Të duhet, po s'ta mban xhepi? Aladini ka një zgjidhje...
I keni parë aksesorët më të fundit për makinën tuaj?

+ There are no comments

Add yours