Si të zgjidhni furçën e dhëmbëve të duhur për fëmijën tuaj

Si të zgjidhni furçën e dhëmbëve të duhur për fëmijën tuaj


//

Cila është furça më e mirë elektrike e dhëmbëve për fëmijën tuaj

Marrja e fëmijëve për të larë dhëmbët mund të jetë e vështirë, shpesh e mbushur me lot, mungese deshire ose refuzim të shpeshtë. Sidoqoftë, ka shumë mënyra që mund ta bëni atë një aventurë argëtuese dhe të filloni të krijoni një higjenë të mirë orale në një moshë të re.

Gjetja e furçës më të mirë elektrike për fëmijë është e thjeshtë thjesht duhet të keni disa njohuri paprake në krijimin e shprehive të shëndetshme të larjes se dhembeve që zgjasin një jetë.

Kur duhet që një fëmijë të fillojë të përdorë një furçë dhëmbësh elektrike?

Nëse po mendoni të lani dhëmbët e fëmijës tuaj me një furçë dhëmbësh elektrike , prisni derisa fëmija juaj të jetë të paktën tre vjeç. Mos përdorni një furçë dhëmbësh elektrike tek fëmijë më të vegjël se 3 vjeç. Para kësaj, duhet të përdoret një furçë dhëmbësh manuale.

Përfitimet e një  furçë dhëmbësh elektrike tek fëmijët

1 – Lehtësia e përdorimit

Ta themi thjesht, një furçë dhëmbësh elektrike bën pjesën më të madhe të punës për ju. Pavarësisht nëse është lëvizja e kokës së furçës ose një kohëmatësi të integruar për kohën e duhur të larjes, një furçë dhëmbësh elektrike e bën më të lehtë larjen e dhëmbëve.

2- Heqja e pllakave dhe gurëzave

Furça dhëmbësh elektrike kanë tendencë të heqin më shumë pllakë papastërtie se sa një furçë dhëmbësh manuale. Ata gjithashtu mund ta bëjnë më të lehtë arritjen e pikave të ndërlikuara si dhëmbët e pasmë. Duke hequr më shumë pllakë nga dhëmbët e fëmijës tuaj, ju po zvogëloni rrezikun e prishjes së dhëmbëve.

3- Entuziazmi i fëmijës

Fëmija juaj mund të jetë veçanërisht i ngazëllyer për përdorimin e një furçë dhëmbësh elektrike, qoftë për shkak të risisë së saj, ose sepse ata ju kanë parë duke përdorur një. Kjo mund ta bëjë më të lehtë për t’i futur ato në një rutinë të larjes dy herë në ditë.

Si të zgjidhni furçën e dhëmbëve të duhur elektrik për Femijen tuaj

Përveç furçave elektrike të dhëmbëve për të rritur, www.aladini.al ka një linjë të tërë furçash dhëmbësh elektrike të fëmijëve me karakteristika të veçanta të dizajnuara për fëmijë nga 3+ vjeç.  

Furçat e dhëmbëve elektrike të Oral-B  janë në dispozicion me ngjyra të ndryshme si dhe paraqesin karakteret e preferuara © Disney te fëmijëve për të bërë larjen më të këndshme. Ato gjithashtu përfshijnë disa nga karakteristikat e mëposhtme të shkëlqyera për t’i ndihmuar fëmijët të duan larjen dhe të jenë entuziazt për shëndetin e tyre oral:

  • Doreza ergonomike me doreza jo të rrëshqitshme për tu përshtatur lehtësisht në duar të vogla. Rrathë ekstra të butë dhe koka të vogla furça të krijuara posaçërisht për tu përshtatur në mënyrë të përkryer në gojët e vogla.
  • Personazhet e animuar te Disney Mickey, Star Wars , Frozen që ata tashmë i njohin dhe i duan, për ta bërë larjen më shumë argëtuese.
  • Elementë ndërveprues dhe argëtues për të maksimizuar përfshirjen e fëmijëve në procesin e larjes:

Mjafton nje klikim dhe porosia vjen direkt ne adresen tuaj. Kurse kohe, para dhe 0 stres www.aladini.al

Produktet erotike më të shitura në Shqipëri dhe Kosovë
5 aksesorët e plazhit më të kërkuar në Shqipëri për 2019

+ There are no comments

Add yours