Shumë shpejt del iPhone 8. Ja RISIA që do të ketë

Shumë shpejt del iPhone 8. Ja RISIA që do të ketë


//

Të gjithë janë në pritje të iPhone 8 , edhe pak ditë mbeten deri në daljen e tij, për të parë risitë që ky smartphone do të sjellë. Është thënë se iPhone 8 do të vijë me shumë risi, dhe ndër të tjera është teknologjia Face ID, e cila ka të bëjë me përdorimin e shprehive të fytyrës, në vend të prekjes Touch ID.

Shkencëtari Guilherme Rambo, duke analizuar kodin smart speaker HomePod, ka zbuluar një strategji “AttentionAwarenessObserver”, e cila konsiston në çaktivizimin e njoftimeve vetëm me një vështrim.

Face ID është një sistem inovativ autentik i iPhone dhe që pritet të zëvendësojë tradicionalen Touch ID, e cila siç është e njohur nga të gjithë mundëson përdorimin e smartphone nëpërmjet shenjave dixhitale.

Përveçse do zhbllokojë ekranin e smartphone, Face ID e Apple, do të lejojë edhe të bëhen pagesa me Apple Pay dhe të bëhen doënload aplikimesh në App Store.

Shumë shpejt, Apple sjell “iPhone X” (VIDEO)
Ju mbetet dikush në rrugë fiksim? Tani jua gjen ky app

+ There are no comments

Add yours