Shtëpitë e Modës po zbulojnë yjet e artit të së nesërmes në Instagram

Shtëpitë e Modës po zbulojnë yjet e artit të së nesërmes në Instagram


//

Instagrami është kthyer tashmë në armën më të fortë të artistëve në mbarë botën, duke përfshirë kryesisht artet figurative si fotografia apo piktura.

Për fat të mirë disa nga punët më të mira të piktorëve që i bëjnë dhe i publikojnë në rrjetin e Intagramit, kanë përfunduar në duart e Shtëpive më të mëdha të Modës si Gucci, JW- Anderson, Stella McCartney, etj.

Më poshtë keni artistët e rinj dhe veprat e tyre që kanë frymëzuar këto Shtëpi të Modës.

1- kellymariebeeman – Shtëpia e Modës JW Anderson e mori atë për të përgatitur koleksionet e Matisse-meets-Maira pasi ajo u etiketua në një nga pikturat e Beeman dhe pasi pa se ç’ modelesh të tjera kishte përgatitur vetë Beeman.

2 – nicasio_torres – Ai u zbulua në Instagram nga Stella Mcartney dhe u mor për koleksionin e vjeshtës 2016

12751486_532748686897706_409601851_n

3- unskilledworker – Një grup piktorësh u përzgjodhën nga Instagram për të frymëzuar në koleksionin e vjeshtës të Gucci-t, ku ndër ta është dhe ai që njihet me username unskilledworker

stella-and-monty-gucci

4- wasteland – koleksioni i tij për Stella Mcartney

5- driesvannoten dhe buttonfruit – Këto janë ftesat që ata bëjnë për shfaqjen e Dries Van Noten

6- isabelitavirtual – Ndryshe nga të tjerët, ajo krijon modele të ndryshme dhe jep ide për Delpozo

7- vincentmoustache – Një adhurues i koleksioneve të Giambattista Valli

8- unskilledworker – tashmë edhe për Guccin

Burimi: Quartz

Shqiptarët synojnë tregun botëror me aplikacionin “Hello – Talk to Strangers”
Ja pse FBI nuk gjurmon dot në iPhone

+ There are no comments

Add yours