Shkop Selfie i maskuar si dorë për tju bërë të dukeni sikur keni shokë

Shkop Selfie i maskuar si dorë për tju bërë të dukeni sikur keni shokë


//

Kjo dorë selfie e cuditshme është dizenjuar nga Justin Crowe dhe Aric Snee, ju siguron që sdo bëni më kurrë asnjë selfie vetëm! Sigurisht, ju do të jeni serish vetëm, por selfie juaj do duket sikur një shok që po e bën për ju! Në të vërtetë, projekti është një pjesë e mire e apelimit social për “rritja e fenomenit shkop selfie, dhe rritja e nevojës narciziste për vlerësim në rrjete sociale.” Përshkrimi i Crowe është i pamëshirshëm; jo vetëm zgjidh problemin e një selfie vetëm por “akoma më mire, ai nuk flet dhe nuk ka emocione te asnjë lloji. Ju madje mund të krijoni llogari fallco në rrjete sociale dhe të përdorni gishtin e tij për ti bërë like fotove tuaja; nuk jeni ju, është dora që po i bën! ‘Krahu Selfie’ është I bërë nga fibra xhami, është I lehtë për tu mbajtur dhe praktik, dhe fatmirësisht vetëm një prototip.”

Google shëndrohet në Alphabet; investitorët duartrokasin.
Rubinetë të pamundur tregojnë mundësitë e shumta të printimit 3D në metal

+ There are no comments

Add yours