Samsung zbulon Galaxy S7 dhe S7 Edge! Blerësit e parë marrin një Gear-VR dhuratë!

Samsung zbulon Galaxy S7 dhe S7 Edge! Blerësit e parë marrin një Gear-VR dhuratë!


//

samsung 2Samsung zbulon Galaxy S7 dhe S7 Edge gjatë MËC (Kongresit Botëror të Telefonit) të mbajtur në Barcelonë më 23 shkurt dhe anonçoi lajmin se ata që e para-porosisin smartfonin përfitojnë paketën me kokoren e realitetit virtual : Gear VR dhe 6 lojërat VR të sygjeruara nga blogu Oculus. Kjo ofertë zgjat deri më 18 Mars.

Deri vjet Gear- VR 99.99-dollarëshe mbahej si kokorja që çdokush duhet ta blinte. Por tani ajo është një shpërblim për të gjithë klientët e parë të S7 dhe S7 Edge, një kokore e rehatshme dhe gati për të luajtur një sërë lojërash argëtuese.Screen_Shot_2015-09-25_at_9.31.58_AM.0

Gjithashtu HTC dhe Valve anonçuan kokoren Vive VR dhe çmimin e saj prej 799$ pasi ka të përfshira edhe levat me 2 lojëra.

Më poshtë do të shihni një video demonstruese të S7 dhe S7 Edge. Për më tepër ju mund të shihni në Dyqan Taxi setin e VR me levën dhe kokoren me vizion 3D duke klikuar këtu.

Telefoni antiplumb
Ja përse kompjuteri nuk duhet mbajtur në prehër!

+ Leave a Comment