Samsung Galaxy S8 me skaner për fytyrën ?

Samsung Galaxy S8 me skaner për fytyrën ?


//

Samsung galaxy S8 vjen me një suprizë të re. Sipas njoftimeve dhe raporteve të ndryshme pritet që sensori i gjurmëve të gishtërinjëve të jetë i vendosur në pjesën e pasme dhe se pajisja do të ketë edhe skanerin e bebes së syrit.

Pra Samsung Galaxy S8 do të ketë edhe tiparin për njohjen e fytyrës.

“Për shkak të disa kufizimeve të skanerit të bebëzës sikurse shpejtësia dhe saktësia, ne kemi vendosur të shtojmë njohjen e fytyrës në Galaxy S8,” u shpreh një ekspert i Samsung. “Me skanerin e fytyrës, do të duhen më pak se 0.01 sekonda për ta hapur telefonin.”

Telefoni pritet të njoftohet zyrtarisht më 29 mars dhe të dalë në shitje një muaj më vonë.

 

Një xhaketë SMART, nga Levi’s dhe Google (VIDEO)
Portali më i madh i shitjeve online evolon më tej duke u përshtatur me tregun shqiptar

+ There are no comments

Add yours