Rregullat dhe menyra e postimit


Nuk ka asnje pengese per njerezit qe duan te postojne, mjafton te regjistrohen dhe te kene nje nje profil tek ne per te postuar.
Shikimet ne postime numerohen per 6 Muaj rresht me pas shikimet e atij postimi nuk vlejne me. Ky kufizim behet me qellim qe ne ta kemi te mundur te menaxhojme shikimet e secilit prej postimeve tuaja.
1 CPM eshte 1000 shikime ne postimin tuaj, shikimet i keni te postuara ne cdo artikull.
1 CPM konvertohet ne lek dhe fillon nga 10 Lek per 1 CPM minimum.
Kujdes nese e kopjoni nga nje faqe tjeter duhet te shkruani burimin e saj.
Administratori do te aprovoje vetem postimet qe peputhen me temat e blogut tone dhe jane me nje standart te pranueshem per kete blog.
Nese perdoren menyra te ndryshme per te shtuar shikimet te cilat perdorin programe, shume klikime vine nga nje IP e vetme, shumica e IP qe vizitojne faqen jane nga vende te largeta qe nuk ka Shqiptare etj menyra jo korrekte dhe jo reale/natyrale per klikimet, postuesit do ti hiqet e drejta per te postuar me ne kete faqe.

Rregullat dhe menyra per te marre te ardhurat tek majmuni.al

  • Te ardhurat e fituara tek majmuni do te arketohen cdo date 15 te muajit.
  • Te ardhurat mund te arketohen nese totali i perfituar eshte mbi 2000 lek
  • Artikujt dhe klikimet e tyre do te llogariten deri 6 muaj pas postimit te tyre.
  • Ne rastet qe zbulohen manipulime te klikimeve, pra klikime te gjeneruara nga robote apo nga nje kompjuter i vetem stafi jone ka te drejte te bllokoje llogarine e personit qe manipulon.
  • Leket do te terhiqen tek zyrat tona ose do te dergohen tek llogarite tuaj bankare, ose mund te konvertohen ne lek per tu perdorur ne www.dyqantaxi.com ku ju do te perfitoni 5% shtese nese zgjidhni kete menyre. Pra nese ju do te keni akumualuar 2000 lek ne muaj dhe doni ti perdorni tek www.dyqantaxi.com atehere ju do ju kreditohen 2100 Lek tek llogaria juaj e DyqanTaxi.
  • Kreditimi qe do ju kaloje ne nje nga format me siper do te zbriten nga totali i akumuluar nga ju.
  • Per cdo detaj apo pyetje mjafton te na kontaktoni tek info@majmuni.al