Robotët që dërgojnë ushqimin në shtëpi (VIDEO)

Robotët që dërgojnë ushqimin në shtëpi (VIDEO)


//

Kompania Yelp në San Franciso ka filluar të shpërndajë ushqimet në shtëpitë e njerëzve nëpërmjet një rroboti. Shërbimi quhet “Eat 24” , bëhët nga një robot që është një faturino automatik me katër rrota dhe me sensorë e telekamera për të kaluar rrugët.

Teksa flitet gjithnjë e më shumë për dronët dhe makinat pa shofer, dy ditë më parë në San Francisco, pa shumë vëmendje nga mediat, Yelp ka nisur të dorëzojë ushqime në shtëpi me shërbimin e saj “Eat24”.

Është i krijuar në mënyrë të atillë që të zgjedhë rrugët ku nuk ka shumë ngarkesë dhe njerëz.

Burimi: TechCrunch

FotoOto, aplikacioni që i bën fotografitë “të flasin”
iPhone 8, ja çfarë karakteristika do ketë dhe kur del në treg (VIDEO)

+ There are no comments

Add yours