Risia e iPhone 7, rezistent ndaj ujit (VIDEO)

Risia e iPhone 7, rezistent ndaj ujit (VIDEO)


//

Në javët në vijim pritet të dalë në treg Iphone 7. Diskutimet se çfarë risie, ndryshime dhe invoacione do të sjellë gjigandi Apple kanë qenë të shumta. Përmirësimi i batersië dhe performancës së përgjithshme të këtij aparti celular. Gjithashtu kamera parësore dhe frontale do të përmirësohet. “Background” do të jetë me një pamje të re.
Dhe ajo që është më e rëndësishmja dhe që të gjithë mezi po e presin, është fakti se iPhone7 do të jetë rezistent ndaj ujit duke bërë të mundur shkrepjen e fotove nën ujë.
Në rastet kur aparati është duke u keqpërdorur në ujë,  IOS 10 ka bërë të mundur ndezjen e ekranit në rastet kur iPhone është në rrezik.

Valixhja- taksi, me sistem GPS dhe drita Led (VIDEO)
Pokemon GO, loja konkuruese me Facebook, Twitter e Snapchat

+ There are no comments

Add yours