Rikthehet NOKIA 3310 (VIDEO)

Rikthehet NOKIA 3310 (VIDEO)


//

Rikthehet modeli klasik legjende i Nokia 3310 , pas 17 vitesh të prodhimit të parë.  Versioni i ri u prezantua në Kongresin Botëror të Celularëve në Barcelonë, me disa ndryshime të vogla në pamjen e tij.

Nokia 3310 e gjeni online në www.dyqantaxi.com dhe mund ta porosisni nga  cdo qytet ku jetoni.


Jetëgjatësia e baterisë është 1 muaj, ka 22 orë bisedë dhe nuk mund të mungojë loja popullore e famshme “Snake”.

Nokia 3310, por e 2017 ka një ekran me ngjyra 84×84, peshon 79.6 gramë. Ka kapacitet interneti të kufizuar, dhe me lidhje 2.5 G, ka vetëm një kamera me vetëm 2 megapiksel.

 

Një telefon sa një kartë krediti. Ja si funksionon.
Apple, pritet të nxjerrë në mars tre produkte të reja

+ There are no comments

Add yours